skip to Main Content

Мадона го краси британскиот “ Вог“

Мадона го краси британскиот “ Вог“
  • 08.05.2019

Кралицата на попот, легендарната Мадона се најде на насловната страница на престижниот  британски магазин “ Вог“. Таа им позира на фотографите  Мерт и Маркус  Пигот. Во интервјуто Мадона зборува за сексот, феминизмот и нејзиниот неприкосновен талент како во музиката, така и во модата и актерството. “ Вог“ ја нарече камелеон на  поп културата.

Back To Top