skip to Main Content

Лозано ги соопшти деталите за неговиот голем концерт (ВИДЕО)

Лозано ги соопшти деталите за неговиот голем концерт (ВИДЕО)
  • 16.03.2019

До концертот на Влатко ЛозаноскиЛозано има уште точно седум дена, а вчера (петок) пред присуство на новинарите во Сити Мол познатиот пејач одржа прес-конференција на која ги соопшти деталите.

Покрај Лозано, на пресот присуствуваше  и Ивана Нолчева од Авалонпродукција, кои се организатори на овој прв солистички концерт на познатиот пејач.

Концертот е на 23 март, а деталите ги дознавате од овој прилог:

Back To Top