skip to Main Content

„Кога ќе паднам за 0,5 поени“: Сергеј Варошлија е хит на социјалните мрежи (ВИДЕО)

„Кога ќе паднам за 0,5 поени“: Сергеј Варошлија е хит на социјалните мрежи (ВИДЕО)
  • 10.06.2018

Дефинитивно познатиот стилист Сергеј Варошлија деновиве е еден од најпопуларните ликови на социјалните мрежи.

Еден таков пример е „гифот“ кој кружи, а на кој Сергеј треснува на земја по коментирање на фотографии на Бети Цонева, сопственичка на салон за убавина.

Имено, на „гифот“ стои коментар: „Кога ќе паднам за 0,5 поени“.

Погледнете:

Back To Top