skip to Main Content

Карлеуша отпатува од Србија и покажа во каков лускуз живее! (ФОТО)

Карлеуша отпатува од Србија и покажа во каков лускуз живее! (ФОТО)
  • 21.07.2019

 

Пејачката Јелена Карлеуша отпатува од Србија и тргна на пат за Кина кај сопругот Душко Тошиќ, заедно со ќерките Ника и Атина. Тие дојдоа од Макао, а ЈК на Инстаграм откри во каков лускуз уживаат таа и нејзиното семејство.

Имено, Карлеуша објави кратко видео од хотелот, при што го фотографираше базенот.

Back To Top