skip to Main Content

Како од филмска сцена: Симона Поповска блеска во венчаница (ФОТО)

Како од филмска сцена: Симона Поповска блеска во венчаница (ФОТО)
  • 23.06.2018

Поп пејачката Симона Поповска и бизнисменот Крис Поповски на почетокот на месец јуни го кажаа судбоносното „ ДА“.

Преубавата венчаница за Поповска ја направи најекстравагантниот дизајнер, од македонската модна сцена, Златко Јовановски. Свадбените фотографии за Симона и Крис ги изработија Веста Продукција.

На денот од нивните соништа, Симона носеше дводелен невестински фустан изработен од специјални материјали нарачани од надвор.

 

 

Back To Top