skip to Main Content

Како ви се допаѓа новата Дара?

Како ви се допаѓа новата Дара?
  • 08.10.2019

Фолк пејачката Дара Бубамара објави фотографија на социјалните мрежи која крена лавина коментари, а заеднички именител на коментарите е дека единствено нешто што не е е „фотошопирано“ се нејзините бујни гради.

Back To Top