skip to Main Content

И Здравко Чолиќ доби дрес на Вардар

И Здравко Чолиќ доби дрес на Вардар
  • 05.06.2019

По музичката ѕвезда Стинг и балканската легенда Здравко Чолиќ си доби дрес на Вардар. Дресот му го подари неговиот стар пријател, фудбалерот Дарко Панчев.

Балканската поп-ѕвезда и фудбалската легенда се дружеа денеска во Скопје, во кафулето на Панчев, “9”.”Не успеав во живо да гледам кога РК Вардар стана европски шампион. Гледав снимка. Лавовски се боревте. Заслуживте титула”, рече Чолиќ.

Back To Top