skip to Main Content

ПРВИ ДОКАЗИ: Фотографии со лузните на Карлеуша кои ја решаваат порно аферата! (ФОТО)

ПРВИ ДОКАЗИ: Фотографии со лузните на Карлеуша кои ја решаваат порно аферата! (ФОТО)
  • 17.01.2019

Аферата Јелена Карлеуша и Огњен Врањеш не престанува да ја интригира јавноста, а нови информации константно се појавуваат.

Фановите на социјалните мрежи направија нови споредувања, каде што докажуваат дека на експлицитните фотографии  наводно се наоѓа Јелена, иако таа наведе дека станува збор за монтирани фотки за кои се погрижила цела организација.

Едните се убедени дека на фотографиите е ЈК, додека другите сметаат дека станува збор за фотомонтажа.

Новите фотографии покажуваат дека жената од експлицитното видео има бемка и лузна на идентично место како и поп дивата Јелена Карлеуша. Погледнете и сами:

 

 

 

 

 

Back To Top