skip to Main Content

Извадена од памет: Синот на Лепа Брена излета од автопат (ФОТО)

Извадена од памет: Синот на Лепа Брена излета од автопат (ФОТО)
  • 12.01.2019

Поради лошите временски услови и снегот во автопатот, автомобилот на синот на Лепа Брена, Стефан Живојиновиќ минатата недела изгуби контрола на патот од Копаоник. Имено, и покрај фактот што постариот син на Лепа Брена возеше бавно, неговиот автомобил завршил надвор од автопатот.

„Стефан е добар возач и има добар мерцедес, но Копаоник тие денови беше затрупан, луѓето со џип одвај можеа да поминат. Тргна на пат сам, ден однапред, додека неговиот помлад брат Виктор остана уште една ноќ на Копаоник со своите пријатели. Иако сите му велеа да тргна на пат во утринските часови, тој одби, бидејќи имал закажана емисија во која што би требало да ја промовира песната“, вели извор близок до Стефан, објаснувајќи што се случило на патот кон Белград.

„Стефан возеше полека, но мразот го фрли во крива и се лизна од патот. За среќа, тој не се повреди. Автомобилот немал многу штета, но Стефан доживеа шок. Има малку гребнатини, но незначително со оглед на тоа што можеше да се случи. Веднаш по лизгањето, Стефан се јави на шлеп службата. Сепак, тие доцеа повеќе од еден час. Стефан многу се измрзна додека да дојдат да го извлечат, но откако се беше во ред, продолжи со своето патување. Инаку, ниту Стефан ниту Виктор не сакаа да им кажат на своите родители за да не се нервираат, со тоа што Брена им рекла да не одат во Копаоник, поради тоа што доаѓа невреме, но тие не ја послушаа“, вели изворот и констатираше дека Стефан при неговото враќање од зимувањето, опатувал со својата мајка на турнеја во Австралија.

Back To Top