skip to Main Content

За Арчи годините ништо не значат – стана татко на 60 години

За Арчи годините ништо не значат – стана татко на 60 години
  • 20.09.2019

Речиси да нема татков што не се сеќава на популарниот пејач од 90-тите, Златимир Аревски или попознат кај сите како Арчи.

А веднаш штом се спомене неговото име, во глава веднаш ни доаѓаат стиховите на неговата хитовска „Од желба изгорен“ или народски насловена „Да пукнеш леле што ми направи“.

Денес Арчи е на прагот од седмата животна деценија, а годините не претставуваа никаква пречка за тој повторно да се оствари во улогата на татко, пишува порталот „Слободен печат“.

Имено, пред месец ипол Арчи доби син од вториот брак, а веќе подог период живее во Дубровник, Хрватска.

За потсетување, од првиот брак Арчи има веќе возрасен син.

Back To Top