skip to Main Content

Заврши последната гала-вечер од Ѕвезда Број 1: Ова се финалистите (ВИДЕО)

Заврши последната гала-вечер од Ѕвезда Број 1: Ова се финалистите (ВИДЕО)
  • 24.06.2019

Имено, синоќа се емитуваше петатта гала вечер од музичкото шоу „Ѕвезда број 1“ каде веќе кругот на најталентираните се стеснува, а со тоа задачата на жири комисијата е уште потешка.

Тремата воопшто не беше присутна меѓу натпреварувачите, скоро и да се надмина, па сцената беше нивна. Но, за жал и во ова издание некој мораше да си ги спакува куферите, додека останатите ќе ги видием во големото финале закажано за на 29. (сабота) во МНТ.

Погледнете како помината петатта гала вечер:

Back To Top