skip to Main Content

Жителите на селото Глуво, го донесоа „Gluvowood“ во Македонија! (ВИДЕО)

Жителите на селото Глуво, го донесоа „Gluvowood“ во Македонија! (ВИДЕО)
  • 13.03.2019

Глуво село се наоѓа во подножјето на планината Скопска Црна Гора покрај долниот тек на реката Бањанска река. Во ова село може да видите градби стари повеќе од 100 години, но и објекти изградени по најнови стандарди.

Ова село периодов стана вистинска атракција откако селаните кренаа огромни букви напревени од бетон со кое е испишано Глувовуд, тоа ја предизвика екипата на Ексклузив да го сними ова и да ви го пренесе.

 

Back To Top