skip to Main Content

Ерос Рамацоти става крај на 10 годишниот брак!

Ерос Рамацоти става крај на 10 годишниот брак!
  • 30.07.2019

„Поминаа 10 прекрасни години. Заедно изградивме прекрасно семејство и бевме среќни на незаборавен начин “. Ова се наведува во официјалната изјава на Ерос Рамацоти и неговата сопруга Марика Пелегрини. Откако неколку месеци зборуваа за нивното разделување, двајцата официјално потврдија дека се разведуваат.

Тие ги замолија медиумите да не бараат изјави за ставањето крај на нивниот 5-годишен брак.

„Ние сме мирни во изборот што го споделуваме и ќе продолжиме често да се гледаме меѓусебно“, објаснуваат и Ерос и Марика.

Пејачот и неговата поранешна партнерка имаат две деца – Рафаела Мари и Габрио Тулио. Тие изјавуваат дека ќе продолжат да ги растат заедно и ќе одржат меѓусебно почитување.

Рамацоти ја запозна Пелегрини во 2009 година, но се омажи за неа 5 години подоцна.

Back To Top