skip to Main Content

Емилија Розман со провокативни фотографии

Емилија Розман со провокативни фотографии
  • 24.09.2019

Емилија Розман важи за една од најубавите Македонки. Мисица, манекенка, модел со пропорционални телесни атрибути. Атрактивна, згодна, посакувана, сексапилна…

За тоа сведочат и големиот број провокативни фотографии кои ги објавува на нејзиниот Инстаграм профил, и каде добива многу лајкови.

Па така, и овој пат сакала да им ја разбуди фантазијата на мажите. Имено, македонската убавица се фотографирала на една фантастична плажа во убавата Шпанија, но, сè би било во ред доколку ветерот не си ја одработил својата задача.

Розман, во жолто летно и прилично кратко фустанче, со една поткрената нога – се наместила да се фотографира. Во тој момент ветерот ѝ го поткренал фустанчето и откил повеќе од што треба. Но, дури и кога случајно ќе ѝ се случи да покаже „повеќе од што треба“ и ќе го сподели на својот профил, згодната Емилија зрачи со сексапил.

 

Back To Top