skip to Main Content

Елеонора Миљковиќ: Станија е метро и жилет и нејзиното време одамна е поминато! (ВИДЕО)

Елеонора Миљковиќ: Станија е метро и жилет и нејзиното време одамна е поминато! (ВИДЕО)
  • 11.07.2019

Во вчерашното издание на „Ексклузив“ гостуваа Дарко Спејко и Елеонора Миљковиќ.

Дарко Спејко во 2015 година беше победник на реалното шоу „Големиот брат“, а Елеонора Миљковиќ пред само неколку дена беше исфрлена пред самиот крај на „Задруга 2“. Токму по тој повод атрактивните Дарко и Нора споделија импресии, што се случува позади камерите, мислење за ваквите реални шоу и други интересни работи.

На прашањето на водителите околу Станија, згодната македонка изјави дека српската старлета воошто не е згодна:

-Таа е метро и жилет, на телевизија изгледа многу по атрактивно….јас мислам дека нејзиното време е поминато..-вели Нора.

Погледнете го целото интервју во продолжение:

Back To Top