skip to Main Content

„Ексклузив“: Струмичкиот карневал уште еднаш ги оправда очекувањата! (ВИДЕО)

„Ексклузив“: Струмичкиот карневал уште еднаш ги оправда очекувањата! (ВИДЕО)
  • 12.03.2019

Изминатиов викенд центар на случувањата беше Струмица, каде се оддржаа Струмичките карневали. Многу маски продефилираа по улиците на еден од најубавите градови во Македонија, можеше да се видат и маски „Нато“. Навистина присутните докажаа дека овој настан е еден од највпечатливите во текот на годината.

Ексклузив беше присутен, а нашиот колега Зоран Василевски беше маскиран во принцот на љубовта. Како помина таму и каква беше атмосверата погледнете во продолжение:

Back To Top