skip to Main Content

Ексклузив: Со ваква професорка сите би биле редовни на часовите по музичко (ВИДЕО)

Ексклузив: Со ваква професорка сите би биле редовни на часовите по музичко (ВИДЕО)
  • 01.03.2019

Познатата инфлуенсерка Калтрина, за која народот вели дека е македонската барбика, веруваме дека повеќето од вас незнаат дека работи како професорка во средното училиште по музика во Скопје. Позната е по своите фотосесии, одличниот изглед, популарноста на Инстаграм, но и оди и одлично во предавањето на младите ученици.

Тимот на Ексклузив беше присутен на еден од нејзините часови, а нејзините ученици ни открија дали таа е строга према нив.

Да бидеме искрени, со ваква професорка сите би биле редовни на часовите по музика.

 

Back To Top