skip to Main Content

„Ексклузив“ присутен на првата интернационална конвенција за тетоважи во „Борис Трајковски“ (ВИДЕО)

„Ексклузив“ присутен на првата интернационална конвенција за тетоважи во „Борис Трајковски“ (ВИДЕО)
  • 28.05.2019

За прв пат во државава се одржа интернационална конвенција за тетоважи. Конвенцијата се одржа во малата сала во „Борис Трајковски“ и траеше цел викенд.

Учествуваа веќе докажаните добро познати наши артисти, но и млади перспективни кои го покажаа својот талент на дело. Како почесни гости беа повикани и професионални тату мајстори од Германија, Америка, Италија, Грција, Бугарија, Косово, Црна Гора, Србија.

Зоран Василевски беше на оваа конвенција, па во продолжение погледнете каква беше атмосферата таму овој викенд:

Back To Top