skip to Main Content

„Ексклузив“: Пејачот Јоце Панов учеше да игра латино! (ВИДЕО)

„Ексклузив“: Пејачот Јоце Панов учеше да игра латино! (ВИДЕО)
  • 19.03.2019

Познатиот пејач Јоце Панов важи за еден од најдобрите пејачи кои прават забава на своите свирки, но колку знае да игра латино тоа ќе процените сами.

Ја прифати нашата покана да го однесеме кај една докажана танчерка во оваа област, а заедно со него водителката Николина играше неколку часа. Ние ги одбравме најинтересните моменти, па во продолжение погледнете како си поминаа:

Back To Top