skip to Main Content

„Ексклузив“ на најголемото музичко случување на Балканот „МАК“ (ВИДЕО)

„Ексклузив“ на најголемото музичко случување на Балканот „МАК“ (ВИДЕО)
  • 31.01.2019

Во Белград на 29.01.2019 се одржа најголемиот музички спектакл на Балканот. Повеќе од 50 изведувачи, многу награди, светска сцена и настапи…. и се разбира Ексклузив помеѓу медиумите.

Ние бевме единствени од Македонија кои беа дел овој настан, а претставник од Македонија беше Каролина Гочева која доби награда за најдобра песна „Ти не дојде“,а  воедно и го честитаме и фантастичниот настап.

Јана и Ана Стојановски беа истотака дел од ова шоу, а нивната улога беше доделување на награда.

Најголемите музички ѕвезди на Балканот ги гледате во Ексклузив и атмосверата од овој спектакл:

Back To Top