skip to Main Content

„Ексклузив“: Најинтересните моменти од свечената церемонија по повод годишнината на 1ТВ (ВИДЕО)

„Ексклузив“: Најинтересните моменти од свечената церемонија по повод годишнината на 1ТВ (ВИДЕО)
  • 03.04.2019

1ТВ продолжува да поставува нови стандарди во медиумскиот простор, а тоа го потврдивме и со свечената церемонија по повод една година постоење, организирана во Македонската филхармонија.

Со преносот во живо успеавме да ви пренесеме дел од атмосферата, но направивме и мал сублимат на се она што се случуваше таа магична вечер.

Back To Top