skip to Main Content

„Ексклузив“: Лени Кравиц во Скопје направи концерт за паметење (ВИДЕО)

„Ексклузив“: Лени Кравиц во Скопје направи концерт за паметење (ВИДЕО)
  • 07.05.2019

Македонската публика уште долго ќе го памети мега-спектаклот кој се случи изминатиов петок, кога светски познатиот Лени Кравиц ги поважа своите способности на дело.

ВИП арената „Борис Трајковски“ беше исполнета до последно место, буквално немаше каде игла да падне. Импресиите на публиката беа фасцинантни бидејќи познатиот пејач уште еднаш докажа дека е еден од најдобрите во светот.

Секако помеѓу присутните беше и тимот на „Ексклузив“, па во продолжение ви ја прикажуваме атмосферата:

Back To Top