skip to Main Content

„Ексклузив“: Која е скопјанката која имаше кратка авантура со фудбалерската ѕвезда Роналдињо?

„Ексклузив“:  Која е скопјанката која имаше кратка авантура со фудбалерската ѕвезда Роналдињо?
  • 22.04.2019
Голманот на ФК Шкендија, Дино Захов е во љубов со поранешната сопруга на неговиот колега Блаже Илијоски!
 
Која е скопјанката која имаше кратка авантура со фудбалерската ѕвезда Роналдињо?
 
Морнарот Рики од Охрид сака да биде ѕвезда број 1!
 
Гледајте Ексклузив денеска во 18:15 часот на 1ТВ!
Back To Top