skip to Main Content

„Ексклузив“: Каролина Гочева направи спектакл во Македонската филхармонија (ВИДЕО)

„Ексклузив“: Каролина Гочева направи спектакл во Македонската филхармонија (ВИДЕО)
  • 19.02.2019

Каролина Гочева овој викенд ги одржа првите два, од вкупно 4 концерти заедно со оркестарот на македонската филхармонија.

Таа беше маестралана како и секогаш. Направи вистинско изненадување за сите нас, после многу години ги отпеа најголемите поп хитови со нов аранжман.

Во продолжение погледнете ја атмосверата и нејзините импресии по концертот:

Back To Top