skip to Main Content

„Ексклузив“: Како би изгледале македонските јавни личности остарени? (ВИДЕО)

„Ексклузив“: Како би изгледале македонските јавни личности остарени? (ВИДЕО)
  • 22.07.2019

Изминатите неколку дена на социјалните мрежи се појави нова апликација која за многу брзо време стана вистински хит помеѓу корисниците.

Станува збор за апликација која се вика ФЕЈС АП и може да ве направи да изгледате повозрасно и изгледа многу реално.

Е сега тимот на „Ексклузив“ дојде до идеа да ја испробаме оваа апликација на македонските јавни личности, па да видиме како би изгледале остарени. Ќе останете без зборови. верувајте…

Back To Top