skip to Main Content

„Ексклузив“: И ги врзавме очите на Јана Стојановска и ја однесовме на…(ВИДЕО)

„Ексклузив“: И ги врзавме очите на Јана Стојановска и ја однесовме на…(ВИДЕО)
  • 25.01.2019

Секогаш позитивната и насмеана Јана Стојановска спремна на секаков предизвик од страна на Ексклузив, така и овој пат прифати да и ги врземе очите и да ја однесеме на непознато место.

Со помош на водителката Николина од просториите на 1ТВ тргнаа во непознат правец, а задачата на Јана беше да допира нешто без да знае што.

Во продолжение дознавате за што станува збор:

 

Back To Top