skip to Main Content

„Ексклузив“: Запознајте ја ТВ презентерката Елена Џугуманова приватно (ВИДЕО)

„Ексклузив“: Запознајте ја ТВ презентерката Елена Џугуманова приватно (ВИДЕО)
  • 22.07.2019

Пред две недели имавте шанса да го погледнете нашиот презентер на вести Александар Петрески заедно со неговото семејство. Тој секојдневно студиото за вести на 1ТВ го дели со Елена Џугуманова.

 Таа е првото лице кое воопшто се појави на 1ТВ со првото информативно издание на вестите. Сега ќе ја видите во едно поинакво издание. Како и се родила идејата да биде презентер на вести, колку е тешка таа професија, но и што прави во слободно време.

Back To Top