skip to Main Content

„Ексклузив“ дознава: Елена Велевска сепак се разведува! (ВИДЕО)

„Ексклузив“ дознава: Елена Велевска сепак се разведува! (ВИДЕО)
  • 06.03.2019

По се изгледа навистина е крај со бракот на популарната фолк-пејачка Елена Велевска.

Нашиот тим ексклузивно дознава дека Велевска не е повеќе со сопругот Марјан, со кого беше во брак десетина години.

Јавноста беше збунета пред неколку месеци кога познатата пејачка гостуваше во нашето студио и го негираше ова, но сепак после неколку месеци оваа вест се потврдува.

Back To Top