skip to Main Content

„Ексклузив“: Девојка од Филипините ја пее „Сонце не ме грее“ на Лозано (ВИДЕО)

„Ексклузив“: Девојка од Филипините ја пее „Сонце не ме грее“ на Лозано (ВИДЕО)
  • 20.03.2019

Македонија може да се пофали дека има артисти кои ги слушаат и надвор од овие граници, но кога станува збор за друг континент или поточно Азија, тоа е навистина реткост.

На само неколку дена пред солистичкиот концерт на нашиот најдобар пејач Влатко Лозановски, Ексклузив дојде до интересно видео.

Девојка од Филипините навистина не изненади сите, бидејќи ја пее „Сонце не ме грее“. Во продолжение ве оставаме да уживате:

Back To Top