skip to Main Content

Ексклузив: Во живо ви ја пренесуваме Сергеј-Манијата од „Сити Мол“, а гостин во студио – Лозано! (ВИДЕО)

Ексклузив: Во живо ви ја пренесуваме Сергеј-Манијата од „Сити Мол“, а гостин во студио – Лозано! (ВИДЕО)
  • 23.11.2018

И во ова петочно издание во „Ексклузив“ ќе има вклучување во живо директно од Сити Мол за да ви ја пренесеме СергејМанијата, а гостин во студио е Влатко Лозаноски – најдобриот машки вокал во Македонија, со кој ќе ги испееме неговите најпознти хитови.

За тоа, не го пропуштајте и ова издание на „Ексклузив“, 18:30 часот на 1ТВ.

Back To Top