skip to Main Content

Ексклузивно: Се венчаа актерката Јана Стојановска и кошаркарот Андрија Бојиќ (ВИДЕО)

Ексклузивно: Се венчаа актерката Јана Стојановска и кошаркарот Андрија Бојиќ (ВИДЕО)
  • 25.06.2019

Македонската актерка Јана Стојановска и српскиот кошаркар Андрија Бојиќ ја крунисаа својата љубов во срцето на Белград, а Ексклузив ја имаше единствената покана од медиумите да присуствува и посведочи на нивната љубовна приказна.

Многу убаво си поминавме и можеме слободно да кажеме дека ова беше навистина една весела прослава.

Можеа да се забележат многу познати јавни личности, а во продолжение погледнете ја целата атмосфера:

 

Back To Top