skip to Main Content

Ексклузивно: Последното интервју Влатко Илиевски го даде за „1ТВ“

Ексклузивно: Последното интервју Влатко Илиевски го даде за „1ТВ“
  • 07.07.2018

Многумина ова утро останаа без текст, откако МВР ја потврди веста дека пејачот Влатко Илиевски е пронајден мртов во својот автомобил.

Назад само неколку дена пред да случи овој изненадувачки горчлив момент за сите нас, екипата на 1ТВ направи интервју со него, за кое притоа никој немаше претстава дека тоа ќе биде последното интервју дадено за медиумите.

Пријатен и смирен, Влатко Илиевски топло ја пречека новинарската екипа на 1ТВ која сакаше да снима рубрика со него, насловена како „Погоди ја песната“. Меѓу другото, тој сподели и детали за новите музички остварувања како текстописец за неколку македонски пејачи.

Со почит кон неговото дело, интервјуто со Влатко Илиевски ќе биде објавено овие денови.

 

Back To Top