skip to Main Content

Ексклузивно интервју со Исидора Бјелица (ВИДЕО)

Ексклузивно интервју со Исидора Бјелица (ВИДЕО)
  • 19.12.2018

2015та година беше годината кога една од најкомерцијалните писателки од Србија сподели информација со јавноста и нејзините обожаватели дека болеста кај неа напреднала, па оттаму до ден денешен е вистински пример како се води битка.

Ексклузивно за Ексклузив, Исидора Бјелица зборува за нејзиниот престој во Скопје, терапиите и тешките мигови кога ја дознала информацијата за болеста. Ова е нејзината животна приказна.

Back To Top