skip to Main Content

Ексклузивно: Велко Тодевски, таткото на Тамара – Не престанав да плачам, горд сум на неа!

Ексклузивно: Велко Тодевски, таткото на Тамара – Не престанав да плачам, горд сум на неа!
  • 19.05.2019

Велко Тодевски, таткото на Тамара се јави вечерва во живо во отвореното студио на 1Тв посветено на Евровизија.

„Горд сум на Тамара, цела вечер не престанав да плачам од среќа. Тамара уште од мали нозе ја носев на фестивали, да игра, да пее. Таа ја сака музиката и знев дека еден ден ќе успее. Премногу сум горд на неа “, рече тој во телефонскиот разговор.

 

 

Back To Top