skip to Main Content

Ексклузивна фото галерија од свадбата на Стефан Богоев

Ексклузивна фото галерија од свадбата на Стефан Богоев
  • 21.09.2018

Свадбената прослава на градоначалникот на општина Карпош, Стефан Богоев и неговата долгогодишна сакана Ивана Анѓеловска се одвива во одлична атмосфера и префинет амбиент.

Неговиот пријател, сопственикот на „1ТВ“, Бојан Јовановски пристигна на свадбената церемонија со своето семејство.

Имено, фоторепортерот на „1ТВ“ забележа и многу познати јавни ликови од општенствениот и политичкиот живот, како пратеникот и потпретседател на Собранието Горан Мисовски, пратеникот Горан Милевски, генералниот секретар на Владата Драги Рашковски, новинарот Бранко Геровски, потпретседателката на Собранието Фросина Ременски, манекенката Елена Реи и многу други кои посведочија на прекрасната прослава од светски рамки.

 

 

Back To Top