skip to Main Content

Домаќинка за пример: Лила Стојановска ги покажа велигденските јајца (ВИДЕО)

Домаќинка за пример: Лила Стојановска ги покажа велигденските јајца (ВИДЕО)
  • 06.04.2018

Познатата водителка Лила Стојановска уште еднаш потврди зошто е една од најпосакуваните жени во Македонија. Покрај тоа што е една од најатрактивните телевизиска лица во земјава, таа е исто така и добра и вредна домаќинка.

Лила на својот профил на Инстаграм се пофали со велигденските јајца, за кои во коментарите под видеото доби само пофални зборови.

Едно е повеќе од сигурно, ако Лила реши повторно да “рипне“ во тавче, дефинитивно нејзиниот избраник би бил вистински среќник.

Погледнете:

#великичетврток ❤️ @vlatkolozanoski

A post shared by Lila Filipovska (@lilafilipovska) on

Back To Top