skip to Main Content

Долго ќе ја памети оваа емисија: Дани Димитровска денеска гостинка во Ексклузив (ВИДЕО)

Долго ќе ја памети оваа емисија: Дани Димитровска денеска гостинка во Ексклузив (ВИДЕО)
  • 18.02.2019

Каролина Гочева за камерата на Ексклузив изнесува свои импресии од својот концерт кој го одржа во Македонската филхармонија.

Трифун Костовски зборува детали кои не ги открил на јавносота околу својот приватен живот.

Дани Димитровска долго ќе ја памети оваа емисија. Следат интересни предизвици, а вие гледајте Ексклузив во 18:15 часот на 1ТВ.

Back To Top