skip to Main Content

Димитар Андоновски: Откако се роди моето синче Михаил, мојот живот целосно се промени (ВИДЕО)

Димитар Андоновски: Откако се роди моето синче Михаил, мојот живот целосно се промени (ВИДЕО)
  • 11.03.2019

Нашите колеги освен што се одморија и прошетаа низ градовите на Македонија, повторно од Битола ни носат интервју со Димитар Андоновски, на кого можеме да му доделиме награда за татко на годината.

 Заедно со Васко и неговото сичне Михаил се прошетаа по улицита на Битола, а Михаил на многу рана возраст знае да брои до 100 и неколку азбуки! Но, разговараа и што прави Димитар моментално на музички план.

Back To Top