skip to Main Content

Денес стартува „Ексклузив“, први гости Сергеј и Тамара

Денес стартува „Ексклузив“, први гости Сергеј и Тамара
  • 10.09.2018

Забавната емисија „Ексклузив“ стартува денес во 18 и 15 часот. Емисијата ќе се емитува секој работен ден,а ќе биде посветена на македонскиот и светскиот шоубизнис.

Во првата емисија ќе има интересни прилози, а ќе гостуваат мегапопуларниот Сергеј Варошлија и поп-ѕвездата Тамара.

Домаќини на овој нов естраден магазин ќе бидат Стефан Лазаров и Николина Славковска.

Бидете со нас….

Back To Top