skip to Main Content

Денеска во Ексклузив: Нови детали за најголемото музичко талент шоу – Ѕвезда број 1! (ВИДЕО)

Денеска во Ексклузив: Нови детали за најголемото музичко талент шоу – Ѕвезда број 1! (ВИДЕО)
  • 11.04.2019

Ви откриваме кој го шиша претседателот Ѓорѓе Иванов!

Важеше за една од најубавите Македонки, а верувајте и денес може да го носи истиот епитет. Викторија Јаначковиќ пред нашата камера!

Нови детали за најголемото музичко талент шоу – Ѕвезда број 1!

Гледајте Ексклузив – денеска во 18:15 часот на 1ТВ!

 

Back To Top