skip to Main Content

Денеска во Ексклузив: Лозано направи спектакл кој долго ќе се памети! (ВИДЕО)

Денеска во Ексклузив: Лозано направи спектакл кој долго ќе се памети! (ВИДЕО)
  • 25.03.2019
Лозано ја врати надежта на македонската музичка сцена. Во саботата се случи спектакл кој долго ќе се памети!
 
Сите детали за апсењето на познатиот пејач Панки од Куку Леле!
 
Бог зема и дава, а доказ за тоа е Ема од Скопје, која кога свири на пијано и птиците на гранките замолкнуваат!
Back To Top