skip to Main Content

Денеска во „Ексклузив“: Ексклузивно интервју со Џала Брат, Буба Корели и Жељко Јоксимовиќ (ВИДЕО)

Денеска во „Ексклузив“: Ексклузивно интервју со Џала Брат, Буба Корели и Жељко Јоксимовиќ (ВИДЕО)
  • 11.02.2019

Џала Брат, Николија и Буба Корели направија забава за паметење во најголемата сала во Македонија.

Денеска гледате ексклузивно интервју токму со нив, но и Жељко Јоксимовиќ зборува за новата куќа која ја купил, а од цифрата ќе ве заболи глава!

Гледајте денеска Ексклузив во 18:15 часот на 1ТВ:

Back To Top