skip to Main Content

Денеска во „Ексклузив“ дознавате: Панчо од ДНК тешко повреден во сообраќајка! (ВИДЕО)

Денеска во „Ексклузив“ дознавате: Панчо од ДНК тешко повреден во сообраќајка! (ВИДЕО)
  • 21.06.2019

Панчо од ДНК тешко повреден во сообраќајка! Докторите му спасуваат глава! Дознајте ги деталите во денешното издание!

Јован Јованов гостин во нашето студио! По долги години популарниот пејач и композитор ќе ни открие зошто си замина од Македонија!

ГЛЕДАЈТЕ ЕКСКЛУЗИВ – ДЕНЕСКА 18:15 ЧАСОТ НА 1ТВ!

Back To Top