skip to Main Content

Денеска во Ексклузив: Гости во студио 2БОНА и Слаткар! (ВИДЕО)

Денеска во Ексклузив: Гости во студио 2БОНА и Слаткар! (ВИДЕО)
  • 14.03.2019
Македонскиот моден пар Цеце и Кристијан Ѓоргиеви за прв пат ја покажаа малата Кара Розмари пред јавноста.
 
Дијаманти им донесе милион прегледи на јутјуб и брзо растечки тренд на второто место. Гости во студио 2БОНА и Слаткар. Очекувајте емисија за паметење!
 
Гледајте Ексклузив денеска во 18:15 часот на 1ТВ.
Back To Top