skip to Main Content

Денеска во Ексклузив: Гости во студио Стефонатор и Џипи! (ВИДЕО)

Денеска во Ексклузив: Гости во студио Стефонатор и Џипи! (ВИДЕО)
  • 15.03.2019

Животот му удри шлаканица кога најмалку очекуваше.. Познатиот пејач Панки од Куку Леле за неговата улога како самохран родител..

Какви изненадувања подготвува за неговиот концерт..Влатко Лозановски Лозано пред нашата камера..

Милениците на помладата публика, Стефонатор и Џипи гости во студио.

Гледајте Ексклузив денеска во 18:15 часот на 1ТВ!

Back To Top