skip to Main Content

Денеска во „Ексклузив“: Фудбалерот Бобан Николов ги подбра спонзорушите! (ВИДЕО)

Денеска во „Ексклузив“: Фудбалерот Бобан Николов ги подбра спонзорушите! (ВИДЕО)
  • 29.05.2019
Фудбалерот на македонската репрезентација Бобан Николов пред нашата камера зборуваше за својот приватен живот, за девојките, а ги подбра и спонзорушите за кои ќе каже…
 
Позната македонска пејачка го смени својот изглед до степен на непрепознатливост! Таа снимаше спот во една напуштена фабрика, а Ексклузив беше на лице место!
 
Кика е можеби единствениот плус-сајз модел во нашата земја и гордо се носи со тоа! Специјално за нас таа направи фотосесија и да бидеме искрени, и тоа како е секси!
 
ГЛЕДАЈТЕ ЕКСКЛУЗИВ – ДЕНЕСКА ВО 18:15 ЧАСОТ НА 1ТВ!
Back To Top