skip to Main Content

„Да е жив би го однел во студио“: Роберт Билбилов емотивно за починатиот татко (ВИДЕО)

„Да е жив би го однел во студио“: Роберт Билбилов емотивно за починатиот татко (ВИДЕО)
  • 20.11.2018

Роберт Билбилов во многу емотивно интервју за првпат зборуваше за неговиот татко Хилми Билбил, без кој останал на само 15 години.

Познатиот пејач искрено и отворено пред камерата на Ексклузив откри за неговиот најболен период од животот.

Погледнете го целото интервју во продолжение:

Back To Top