skip to Main Content

Дара Бубамара го промени имиџот тотално: Откако ослабе, сега има и нова фризура! (ФОТО)

Дара Бубамара го промени имиџот тотално: Откако ослабе, сега има и нова фризура! (ФОТО)
  • 04.02.2019

Дара Бубамара направи голема промена во својот изглед, а откатко драстично ослабе и својата линија ја доведе до совршенство, пејачката одлучи и да ја промени фризурата.

Дара беше препознатлива по долгата плава коса, а сега ја потскрати и доби многу комплименти на сметка на својот изглед од фановите на социјалните мрежи.

Back To Top