skip to Main Content

Го гледате секој ден како презентер на вестите на 1ТВ, но каков е приватно Александар Петрески?

Го гледате секој ден како презентер на вестите на 1ТВ, но каков е приватно Александар Петрески?
  • 25.06.2019

Некогаш беше репортер на терен, а сега е презентер во 1ТВ.

Александар Петрески стана ваше, но и наше секојдневие, а вие  го примивте топло во вашите домови. Професионалец и на висина на својата задача, но и одличен како колега.

Каков е приватно, колку време има да посвети на своето семејство и како дојде до одлуката да биде презентер на вести е тема на разговор со колешката Кристина Весиќ.

Back To Top