skip to Main Content

Погледнете што пропуштивте: Гоца Тржан гостинка во „Вечер со Тијана“ (ВИДЕО)

Погледнете што пропуштивте: Гоца Тржан гостинка во „Вечер со Тијана“ (ВИДЕО)
  • 19.05.2018

Популарната српска пејачка Гоца Тржан гостуваше во емисијата на 1ТВ „Вечер со Тијана“. Ред муабет, ред музика, ред смеа.

Се што пропуштивте во емсијата вечерва на 1ТВ ќе може да погледнете од видеото подолу.

Back To Top